Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.11.2015 13:39 - ТРИ НОВИ ПРОДУКТИ НА NIVEA ЗА ИНТИМНАТА ГРИЖА
Автор: labirint Категория: Новини   
Прочетен: 369 Коментари: 0 Гласове:
0



 image

NIVEA С ТРИ НОВИ ПРОДУКТА ЗА ИНТИМНА ГРИЖА   През есента NIVEA отделя специално внимание на грижата за една от най-чувствителните и деликатни зони от женското тяло с три нови интимни лосиона. Известен  факт е,че  балансът на интимната зона лесно може да бъде повлиян от външни фактори и  това да доведе до нежелано чувство на дискомфорт. 
Обикновените сапуни и душ-гелове могат да предизвикат чувство за дискомфорт, тъй като не са съвместими с естественото вагинално pH. Продуктите за интимна грижа  
поддържат естествения баланс на микрофлората в интимната зона. Продуктите за интимна грижа от NIVEA са специално разработени за тази цел.  Тяхната лека формула съдържа млечна киселина, която спомага запазването на pH   
баланса в интимната зона и запазва естествената защита. Внимателно подбраните   съставки помагат за     предотвратяването на кожни раздразнения и отблъскват вредните  бактерии. Всички формули са гинекологично и дерматологично тествани, не съдържат    сапун, алкохол и оцветители – за приятно усещане през целия ден.  
Интимният лосион Fresh с алое вера и аромат на бял чай нежно почиства и  освежава интимната зона, осигурявайки й чувство на свежест и комфорт през целия ден.  
Интимният лосион Mild с олио от жожоба и екстракт от лайка помага за запазването  на неутрално pH ниво в интимната зона. За приятно чувство на комфорт и защита всеки всеки ден.
Интимният лосион Sensitive с екстракт от лайка и пантенол е специално разработен   за нежно почистване на чувствителната кожа в интимната зона. Формулата е особено   подходяща за периоди на хормонални промени и спомага предотвратяването на  раздразнения и дискомфорт в интимната област.  
Доверете се на новите продукти на NIVEA, за да предпазите интимната си зона от  нежелани инфекции, възпаления и раздразнения и да се чувствате винаги свежи.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: labirint
Категория: Новини
Прочетен: 77000
Постинги: 159
Коментари: 2
Гласове: 23
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930